تحلیل بازار صادرات در اردیبهشت 1401 بعد از بحران کرونا

تحلیل بازار صادرات

تحلیل بازار صادرات بعد از بحران کرونا موضوع داغ این مقاله ست. امروز جز روزهای خیلی جالبی بود که اتفاقات زیادی در بازار افتاد که تغییراتش موجب تصمیم‌گیری برای بازار آینده می شه. مثلا ما همزمان افزایش دلار و کاهش قیمتهای ارز در این هفته‌ای که گذشت دیدیم.

این اتفاقات چه تاثیری می گذاره؟

این اتفاقات چیزهای جالبی برای ما داشت یکی از اتفاقات جالب افزایش بسیار زیاد قیمت آرد و نان آزاد بوده! این محصولات آردی و به تناسب ماکارونی هم قیمتش به شدت قیمتشون افزایش پیدا کرد و کالاهای اساسی و یکی از کالاهایی که مزیت رقابتی در صادرات برای آن وجود داشت افزایش قیمت داشته. قاعدتا این افزایش در روند صادرات کیک و کلوچه هم تاثیر خواهد گذاشت چون دولت به دنبال آزادسازی نرخ یارانه این کالاها هست.

وضعیت بحرانی اوکراین بر جهان و ایران تاثیر گذاشته!

از طرفی با پیش‌بینی وضعیت‌های بحرانی اوکراین که یکی از تامین کننده‌های بزرگ گندم در بازار جهانی بود موجبات افزایش قیمت گندم در این بازار شدند و چینی‌ها به صورت خیلی انبوه گندم اوکراین رو خریداری کرده و اجازه نمی دهند که این کالا در کشورهای دیگر به راحتی تامین شود و از این افزایش قیمت که در بازار جهانی در حال اتفاق افتادن است سودهای خودشون رو می برند.

چینی ها هر نوع اتفاق خوب یا بد دنیا رو به نفع خودشان تبدیل می کنند!

پیش‌بینی خیلی ساده‌ای بوده و چینی‌ها با درایت و سرمایه‌ای که دارند در بازار اوکراین تونستن فرصت‌های خیلی زیادی برای خودشون به دست بیارند. معمولا سیاست چینی‌ها همین بوده که کشورهای دیگر رو دچار درگیری می کنند و خودشون از این منفعت و سودی که حاصل میشه در بازار جنگ و درگیری بهره‌مند میشن.

چین در زمان کرونا دچار رکود اقتصادی شد!

در زمان کرونا هم در ابتدا به نظر می رسید چین دچار ضرر شده و عده‌ای تحریم می‌کردن که آمریکا با این کار قصد ضربه زدن به اقتصاد چین رو داره . اما چین با یه چنین بازی که راه‌اندازی کرد تونست جریان بسیار خوبی از بازار جهانی رو به دست بیاره و کشورهای پیشرفته به خاطر موضوع کنترلی که در بحث سلامت داشتند مدت زمان طولانی‌تری در دوره‌ی قرنطینه موندن و این موجب شد که صورت هزینه‌های خیلی از این‌ها افزایش پیدا کند و یه رکود اقتصادی بسیار بد اتفاق بیفته.

سرویس ها

با سرویس ها و خدمات بابیروش آشنایی؟

خدمات و سرویس ها

برای آشنایی با خدمات و سرویس های بابیروش به این صفحه مراجعه کنید…

اینجا کلیک کنید

تاثیر کرونا بر اقتصاد آمریکا

اگر در آمارهای اقتصادی آمریکا هم مطالعه کنید میزان صادرات آمریکا از میزان واردات در سال‌های کرونا به شدت کاهش پیدا کرده و این نشان‌دهنده این است که بحران به سمت کشورهای پیشرفته دنیا هم حرکت کرده و چین از این بهره برد.

کار کردن در این وضعیت اقتصادی پر ریسک است!

محصولات خوراکی یا صنعتی؟ کدام برای تجارت پر ریسک تر است ؟ کدام محصول بهتر است ؟

در این وضعیت اقتصادی کار کردن بر روی محصولات اساسی بسیار پر ریسک هست و کالاهایی که خوراکی ست میتونه دردسرساز بشه از طرف دیگر کار کردن بر روی محصولات صنعتی و نیمه صنعتی با توجه به اینکه این کالا وابستگی خیلی خاصی به خوراک مردم ندارند به مراتب میتونه خیلی بهتر باشه و آینده بهتری داشته باشد.

کار کردن مردم در فضای این مدلی بر روی کالاهایی که بیس آنها فلزات گران‌قیمت‌تر هستند بهتر خواهد بود چون همزمان با جریان قیمت دلار خود این فلزات هم گران می‌شود .

کاهش نرخ ارزهای دیجیتال بسیار معروف بازار می تونه نشان‌دهنده‌ی این باشه که بازار وقتی به سمت قدرت پیش میره یعنی قدرت مالی و کشورهایی که صاحب ارزهای واقعی هستند، از برگ برندشون استفاده می‌کنند. یا نشان‌دهنده‌ی این خواهد بود که جریان اقتصادی و ارتباطی ما با کشورهایی که به دنبال آن هستیم که با اون‌ها پیمان ببندیم دچار بحران شده و این بحران موجب افزایش نرخ ارز شده.

استاد نظام پرور
تحلیل بازار بعد بحران کرونا
remove add
repeat favorite
0:00:0

تاثیر افزایش نرخ ارز بر ایران

تحلیل بازار صادرات

بدونید افزایش نرخ ارز پایه اون خریدهای دولتی و تقاضاهای دولتی هست یعنی دولت به علت اینکه احساس می‌کنه در جریان‌های اقتصادی نیازمند خوراک و مواد غذایی بیشتری هست یا نیازمند مواد اولیه بیشتری هست اقدام به خریدهای بزرگ می‌کنه و این کاهش نقدینگی دلار در بازار ایران موجب افزایش قیمت دلار در بازار ما میشه و خب عمده خریداران هم در واقع سازمان‌های بسیار بزرگ و مجموعه‌های هستند که به دنبال مدیریت‌های بحران و مدیریت‌های تامین بسیار بزرگ هستند. قراردادهای چند صد میلیون دلاری که برای خرید خیلی چیزها در ایران مطرح میشه.

پس همه‌ی اینها عوامل بسیار مهمی ست که امروز می‌تونیم از تحلیلش استفاده کنیم گوشه ای از این تحلیل‌ها رو براتون گفتم که بتونید به عنوان یک تاجر و بیزنس من از این اطلاعات در تصمیم‌گیریتان استفاده کنید.

جمع بندی مهم

به دنبال فروش کالاهایی باشیم که پایه‌ی اساسی اونها خوراک و مواد غذایی نباشند . امروز درگیری در خوراک و مواد غذایی می‌تواند به ما لطمه بزند، چون دولت ممکنه صادرات اون‌ها رو با محدودیت یا ممنوعیت همراه کنه.

برای تجارت چه کالاهایی بهتر است انتخاب کنیم ؟

کالاهایی کار کنیم که پایه‌های اساسی اونها فلزات گران‌قیمت‌تر باشند. فلزات و کالاهایی که هویت واقعی دارند ارزش بیشتری برای صادرات دارند و امروز در کشور ما تولید این کالاها به خاطر اینکه سوخت پایه اساسی یارانه‌ی اون هست قیمت تمام شده بسیار مطلوبتری دارند تا کالاهایی که پایه اساسی اونها و تولید اساسی اونها مواد خوراکی هستند.

پس ما سعی می‌کنیم سودی که می‌خوایم ببریم از یارانه‌های سوخت و انرژی و نیروی انسانی باشد، که در حال حاضر باز هم قیمتش قابل رقابت در بازار ما هست.

تحلیل بازار صادرات

وام و تسهیلات

به نظر می‌رسه دولت حجم بسیار زیادی وام و تسهیلات به مجموعه‌های تولیدی میده و به کارمندان این فرصت رو میده که کالاهایی با حجم مثلا پنجاه، صد تا دویست میلیون به صورت اقساطی بخرند و با کارخانه‌ها به صورت نقدی تسویه می‌کند و ضمانت رو از کارمندان دولت میگیره و این افزایش نقدینگی موجب افزایش تورم می شود و گردش نقدینگی بالاتر در کارخانه‌ها می شود.

صعود و سقوط بازار ملک به زودی!

کارخانه‌ها معمولا این پول رو در ملک هزینه می‌کنند. مقداری بازار ملک به صورت عمده رونق پیدا می کند ولی کارخانه‌ها دوباره دچار بحران می شن چون پولشون رو در ملک گذاشتن و دوباره یک رکود شدیدی در بازار ‌خواهیم داشت. یک جریان صعودی و یک جریان سقوط خواهیم داشت.

طبیعت این داستان همینه! چون مردم دچار توهم و تصور افزایش دلار میشن و البته که این افزایش وجود داره پس به این سمت هجوم میارن و این هجوم اونها یعنی فروختن ملک و این یعنی در واقع کاهش قیمت در بازار ملک و کاهش نقدینگی .

یاد بگیر پولت رو جای درست سرمایه گذاری کنی!

اگر اقتصاد ما یاد بگیرد که پولها رو به جای اینکه در ملک بگذاره در کالا و فلزات گرانقیمت بگذاره خیلی بهتر رشد می‌کند.
چند روز پیش با یک دوستی که در بحث صنایع تبدیلی کار می‌کردن صحبت می‌کردم، گفتم شما اگر پول و سرمایه‌ای که در ملک سرمایه گذاری می کنید رو در کالایی که پایه اون فلزات گرانقیمت یا ارزشمند مثل آلومینیوم، مس و فلزات آلیاژی و امثال این‌ها باشد سرمایه گذاری کند بسیار بیشتر سود می‌کنید تا اینکه در ملک نگهداری کنید.
چون امروز دلار و فلزات گرانقیمت در بازار جهانی روندی صعودی دارد و این عاملی میشه که شما از دو سر سود کنید و در ضمن جریان نقدی دست خود بسته و محدود نیست فقط باید یک سری شروط رعایت کنیم.

فرم مشاوره

وضعیت(Required)

ارزش مورد توقع جهت صادرات


مشاوره تخصصی برای شروع کسب و کار

توسط بزرگترین مرکز شتاب دهنده کسب و کار در ایران

شروع یک تجارت یا سرمایه گذاری در صادرات یا بازار داخلی ایران

3 دیدگاه دربارهٔ «تحلیل بازار صادرات در اردیبهشت 1401 بعد از بحران کرونا»

  1. باسلام و تشکر از شما بویژه استاد نظام پرور
    اگر ممکن است نظرتون رو درخصوص واردات ماشین و تاثیرات آن برتولید داخلی راهم بفرمایید./ ارادتمند ببرافکن

    1. با سلام جناب ببرافکن عزیز
      به زودی من یک فایل صوتی و آموزشی دراین موضوع در سایت و کانال تلگرام انتشار خواهم داد امیدوارم که نکات مورد نظر شما در آن مطرح گردد.
      موفق و پیروز باشید.

  2. سلام استاد من توی قسمتای نظرات و حرفاتون خیلی دنبال صادرات صنایع دستی بودم ولی چیزی ندیدم میشه در مورد سفال وسرامیکم ی مطلبی بزارین که ببینیم صادراتش به صرفه هست یا اینکه اصلا بازار فروشش خارج از کشور چطوره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *